Hallo! Ik ben Charlotte.

Ik hou van sporten. En van lezen. En van podcasts. En van vertellen. En van mensen inspireren en adviseren. Ik ben ook een klein beetje nerd (met doctoraat in sport- en gezondheidssociologie). En wil graag met de wereld delen wat ik gelezen of gehoord heb.

Vandaar: Oren en Ogen Open voor digital health. Triple O.

Professioneel doe ik dat bij de opleidingen Sport en Bewegen en E-health aan Howest en bij de Vlaamse Sportraad. En als expert bij o.a. Parantee-Psylos, Fros en andere organisaties. En als auditor bij de NVAO en Hobeon. Maar ik vertel ook graag voor een ruimer publiek. Door middel van presentaties, lezingen, blogs, podcasts.

Zelf leuke voorbeelden of tips? Eens van gedachten wisselen? Of gewoon iets vragen? Altijd zin in een (digitale) koffie!

Selectie van organisaties die Charlotte reeds inspireerde

Hallo! Ik ben Xavier.

Als generalist wil ik continu bijleren. En innovaties binnen de gezondheidszorg op de voet volgen. Om deze vervolgens te implementeren om dagdagelijkse processen te verbeteren. E-health. Digital health. M-health. Altijd met waarde en kwaliteit voorop.

Ik deed dit jarenlang als directeur ICT en supply chain binnen een ziekenhuis. Nu zet ik mijn expertise als consultant in. En daarbij kruip ik zowel in de rol van adviseur, projectmanager, mentor, interim-manager als ondernemer.

Kunnen we iets voor elkaar betekenen? Bel me gerust eens op voor een vrijblijvende babbel!

q

q

Selectie van organisaties die Xavier reeds inspireerde